onderneming
Advies voor de onderneming

Ondernemen betekent risico’s nemen. Maar weet jij welke risico’s je onderneming loopt? En als een scenario werkelijkheid wordt, is je bedrijf dan bestand tegen de (financiële) gevolgen?

ondernemer
Advies voor de ondernemer

Als ondernemer loop je zowel zakelijk als privé (grote) financiële risico’s. Heb jij een duidelijk beeld van wat de gevolgen van arbeidsongeschiktheid zijn? Of van je inkomen voor nu en later?

medewerkers
Advies voor medewerkers

Je medewerkers zijn belangrijk voor de continuïteit van je onderneming. Dus wil je ze graag aan je binden. Maar medewerkers zorgen ook voor risico’s.

Onafhankelijk adviesPersoonlijke aandachtVoor particulier en zakelijkTotale financiële dienstverlening

Mensen die je
verder helpen

Met je medewerkers, klanten, onroerend goed, machines, inventaris, voorraad, wagenpark, materieel of klanten kan van alles mis gaan. Deze risico’s kunnen grote impact hebben voor jou en je bedrijf. Wij brengen risico’s in kaart, maar denken ook in kansen. Wij zijn jouw sparringpartner op het gebied van risicobeheer en helpen je grip te houden op je zaak.

Bed & Breakfast

Met het Collectief arrangement verzekeringen bieden we abonnees van Bed and Breakfast Nederland een exclusief collectief arrangement verzekeringen.

RegioBank

Wij zijn Zelfstandig Adviseur van RegioBank, de zakelijke bank bij jou in de buurt waar je zelf kiest hoe je je geldzaken regelt.

De MKB Risicoanalyse

Met de MKB Risicoanalyse brengen we de risico’s van je onderneming in kaart. Je krijgt heldere antwoorden op vragen als: Welke risico’s loopt je bedrijf? Wat is de (in)directe schade? En als een scenario werkelijkheid wordt, is je bedrijf dan bestand tegen de (financiële) gevolgen? Op basis van een heldere analyse geven we advies waarmee je grip krijgt op je ondernemersrisico’s.

Daarbij draait het om vragen als:

  • Wat kan er misgaan in mijn bedrijf?
  • Hoe groot zijn de gevolgen als het mist gaat?
  • Wat kan ik doen om deze risico’s te voorkomen en/of te verkleinen?
  • Wat kan ik nu al doen om schade te beperken bij een incident?

Onafhankelijk verzekeringsadvies

Wij vergelijken tientallen verzekeringen voor je.

Allianz
Arag
ASR
Avero Achmea
DAS
De Amersfoortse
Delta lloyd
De Goudse verzekeringen
Hienfeld
Klaverblad
Markel
Movir
Nationale Nederlanden
Reaal
Schreuder
Turien & Co
Zwitserleven

Financieel solide
advies

Het zelfstandig ondernemerschap biedt veel kansen. Maar wat je ook doet, de risico’s en financiële consequenties zijn nooit ver weg. Al bij de start van een onderneming heb je er mee te maken. Welke juridische structuur kies je? En hoe kun je de continuïteit waarborgen? Er zijn vele vormen van bedrijfsfinanciering. Van een lening of krediet tot crowdfunding of een management buy in/out. Wij kunnen je – met specialisten in ons netwerk – verder helpen met gedegen financieel advies en/of contracten.

Onze adviseurs

Deze adviseurs helpen je graag verder met risicoanalyse en -beheer.

Arthur

Arthur Lapidaire

arthur@florishand.nl

adviseur zakelijke verzekeringen

Cindy

Cindy van Es

cindy@florishand.nl

adviseur zakelijke verzekeringen binnendienst

Ricardo Zwaan

Ricardo Zwaan

ricardo@florishand.nl

adviseur zakelijke verzekeringen

Vragen? Wij nemen contact met je op.